tisdag 15 januari 2013

Den 15 januari klockan 22:54...

Den 15 januari klockan 22:54...


allt har en början, men...
alla börjar kanske inte på noll. Somliga har kommit en bit. Andra har en rejäl uppförsbacke innan de ens kan börja.

Jag hoppas inspirera både dig som likt mig känner att du ligger långt fram, men inte hittar den där gnistan, eller tändningen som gör att du når din fulla potential. Är du trött på alla "nystarter" som bara varar i en månad eller två. Alla schyssta formuleringar på motiverande meningar som haglar på facebook, instagram och youtube och egentligen bara tar ut varandra. Du som vill ha det resultaten du drömmer om, som du vet inom dig att du kan nå? Låt den här gången blir annorlunda...det är därför jag själv nu bestämt mig för att skriva och inspirera andra om det. Vare sig det nu gäller din träning, ditt arbete, eller kanske något i ditt privatliv. Har du gnistan och viljan så är 85% redan klart...så vad väntar du eller jag på? Our time is now.

Jag hoppas också inspirera dig som känner att du är precis i början av din karriär eller din träning. Hårt arbete följt av kontinuitet är receptet för alla framgångsrika människor...och alla började de någonstans. Antingen med goda förutsättningar, eller med andra förutsättningar. Vi ser oftast bara resultatet av det hårda arbete som lagts ner. Bakom Usain Bolts framgångar i strålkastarljuset ligger hårt och målinriktat arbete, dag efter dag efter dag. Han visar bara resultat för oss under 10 sekunder framför tv-kamerorna.

Zlatan Ibrahimovic är inte en av världens bästa fotbollsspelare, för att han har mer talang än någon annan.
Zlatan Ibrahimovic är en av världens bästa fotbollsspelare, därför att han vet att han måste träna hårdare än alla andra om han skall bli bättre. Han bestämde sig. Och han har ALDRIG lyssnat till ord som "det går inte" eller "det kommer ändå aldrig hända".
Du behöver faktiskt bara jobba lite hårdare än alla andra...så vinner du. På jobbet som i löparspåret. Så nu kör vi och...ja just det...glöm ALDRIG.
"Impossible is nothing" - "Muhammad Ali"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar